Referanser

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Fredrik Marcussen
Fredrik Marcussen
HMS-rådgiver, Halden
Les mer
Tusen takk for profesjonell massasje! Hadde vondt i ryggen og nakken og har vært hos mange slappe massører men proffmassasje leverte kvalitet som overgikk mine forventninger! Nå er det mye bedre! Om jeg har behov for massasje igjen, er det ingen tvil om hvor jeg skal dra. Fikk også noen gode tips til øvelser for støttemuskulaturen i ryggen, som fungerer veldig bra! Sover bedre om natta! Anbefales!
Elise Wettergren
Elise Wettergren
Ski
Les mer
Vil takke proffmassasje for at jeg idag er på den vekten jeg trives med, og ikke minst har blitt der. Takk for at dere motiverer, hjelper, og alltid er der om jeg har behov for støtte. Mitt skreddersydde program er motiverende og det er bare mitt program. I tillegg får jeg hjelp når jeg skal trene. Vet at jeg alltid har de der. Anbefaler trening og kostholdsveiledningen til Proffmassasje for alle.
Jon P. Austnes
Jon P. Austnes
Oppegård
Les mer
Som gammel fotballspiller i Lyn og Molde kan jeg gi mine beste anbefalinger til Labinot. Han har virkelig løsnet på ryggen, og gamle fotball legger. Han har en unik evne til å treffe de punktene jeg har problemer med.
Lise Gro Lyseggen
Lise Gro Lyseggen
Terapeut, Oslo
Les mer
Labinot er en fantastisk massør som virkelig løsner opp. Går fast hos han. Kan anbefale han på det sterkeste! En skjult skatt.
Jørgen Foss
Soneterapeut, Kolbotn
Les mer
Jeg vil sterkt anbefale Labinot til fremtidige kunder!​
Previous
Next