Lipomassasje

Les fordelene med lipomassasje

Lipomassasje

Som et ledd i å kunne tilby deg en komplett behandling hos oss vil vi gjerne introdusere deg for Lipomassasje. Dette er en behandlingsform som kan kombineres med vår trening og kostholdsveiledning for et enda større utbytte av din trening, og for å nå dine mål som for eksempel kan være fettreduksjon på hele kroppen eller bestemte områder.

Eller så kan vi sette opp et behandlingsopplegg med Lipomassasje for å behandle dine problemområder uten trening og kostholdsveiledning fra Proffmassasje. Vi skreddersyr en egen behandling til hver enkelt kunde, og behandlingen starter første time hos oss til samme pris. Kostnadsfritt setter vi av ekstra tid for å bli litt kjent med deg, også starter din behandling. Vi kommer selvfølgelig med tips og råd underveis for å styrke din behandling hos oss.    

Mens du gjennomgår et «kurs» med Lipomassasje, må du forplikte deg til programmet for optimale resultater.

Vi har valgt å implementere lipomassasje i vårt konsept da vi har selv meget gode og lovende resultater å vise til. Dette er den eneste FDA godkjente behandlingsmaskinen fra USA. Det sier litt. Den må rett og slett erfares.

Hva er Lipomassasje?

Lipomassasje er en patentert slanketeknisk LPG-behandling. Begrepet refererer til en mekanisk stimulering som utfører en berøringsrullemassasje ledsaget av et delikat sug av huden, som stimulerer adipocyttene (fettceller som spesialiserer seg i lagring av fett og lipider) og fibroblaster (også kalt “støtteceller”, fibroblaster er celler i dermis som sikrer konsistens og fleksibilitet). Denne typen stimulering skaper en reaksjon fra fettcellene som deretter kan eliminere uønsket lagring. Derfor hjelper Lipomassasje til å fjerne lokalt fett, drenere overflødig vann, faste konturer, omforme volum og fjerne cellulitter (opphopning av fettceller). Helt smertefritt!

Fettsuging fjerner fett fra det faktiske fettlaget under huden, mens lipomassasje fungerer på fett som er fanget i hudfibrene rett under huden, og hjelper det ut av kroppen via blant annet lymfesystemet.. En lipomassasje-behandling vil hjelpe deg med å frigjøre hormoner som forsøker å bremse metabolismen og favorisere fettlagring. 

Hva kan Lipomassasje hjelpe meg med?

Dette skal vi forklare nærmere, men visste du at med alderen bremser fettcellene aktiviteten. Yngre mennesker kan dessverre ha tegn til fettlagring uten at det har med at man blir eldre. Noen er bare genetisk anlagt til å samle fett i visse områder, men det vil ikke si at det ikke kan forsvinne, det bare kreves en annen type behandling enn trening, og kosthold, Cellene blir mindre reaktive med alderen, og øker dermed volumet. Siden fett ikke samles jevnt på alle, kan Lipomassasje målrette områdene som er motstandsdyktige mot dietter og trening ved å stimulere spesifikke soner gjennom en rekke manøvrer og protokoller innenfor endermologie(lipomassasje).

Disse behandlingene er hyggelige og smertefrie. Flere av våre kunder har bemerket at de svetter ekstra i de områdene de har behandlet når de fortsetter sine vanlige treningsrutiner. Dette er helt normalt. Det må jo ut et sted, og dette er en av stedene. Derfor anbefaler vi å drikke godt etter en behandling

Hvordan fungerer behandling?

Huden blir lett trukket inn av hodet til det anvendte apparatet, for så å bli eltet i henhold til en variasjon av uavhengige rullebevegelser. Denne stimuleringen gir en biologisk respons: den aktiverer frigjøring av fett (lipolyse) og produksjonen av kollagen og elastin på nytt. Det frigjorte fettet blir behandlet av kroppen til energikilde for musklene, som kan elimineres naturlig.

Resultatene er synlige etter den første økten. De dekongesterte områdene er mindre kompakte, huden er mykere, glattere. Ved den sjette behandlingen intensiveres de synlige resultatene. Man merker en nedgang i fettmengder, cellulitt blekner og huden blir fastere.

Hvor raskt ser man resultater?

Resultatene er synlige etter den første økten. Det er veldig individuelt hvor mange behandlinger som trengs så derfor ser vi fra gang til gang. Når du er fornøyd er vi fornøyde. Det er viktig at man tar vedlikeholdsbehandlinger. Sammen legger vi en plan, og sammen har vi et mål.

Vi kan skrive lange avsnitt om fordeler,
men vi lar bildene tale for seg selv, også håper vi at vi ser deg også.​

Pris per behandling er 550,-. Den 10 behandlingen er gratis.

*Merk at det er varierende fra kunde til kunde hvor mange behandlinger som trengs. Når du har nådd ditt mål, er vi fornøyd.  

Bestill din lipomassasje

Har du spørsmål?

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Flere innlegg

Massasje

Les fordelene med massasje fra Proffmassasje

Send oss en melding