Hvem er proffmassasje?

Vi er et annerledes «massasjestudio». Vi liker at vi er annerledes, det gjør at vi hele tiden kan føle at vi ivaretar våre kunder før og etter behandling. Vi har en behandler tilgjengelig hver dag for spørsmål og oppfølging. Vår visjon er at det ikke skal være et økonomisk spørsmål om man skal få hjelp med dine plager.

Derfor har vi lagt oss under markedet uten at dette har noe å si for massasjen vi tilbyr. Se våre referanser, og ikke minst vil vi at du selv skal oppleve behandlingen vi gir. Vi er så sikre på vår behandling at vi garanterer at du ikke går skuffet ut døren. Hos oss kan du få hjelp med dine plager. Om du bare er ute etter velvære massasje så har vi lang erfaring med dette. Vi ser ingen hindringer, kun løsninger. Sammen finner vi den beste løsningen for deg, og din kropp.  

Nettbesøk

1
Sist oppdatert 06.08.2020

Vi skal også være et sted hvor kunden skal føle at de er godt ivaretatt. Vi har gode samarbeid med andre behandlere som gjør at du som kunde alltid kan føle at du er i de beste hender, og ikke minst får de beste priser. En utfordring er aldri for stor for oss. For vårt mål er å hjelpe deg. Hos oss kan du være trygg på dette. Vi blir raskt kjent med din kropp for å kunne tilby deg riktig behandling.

 Vi er annerledes fordi vi skreddersyr et program som er tilpasset kun deg. Det er et hav med behandlingsformer der ute, og det kan være vanskelig å vite hva som passer deg. Kanskje har du behov for å løse opp i skulderen og nakken, men så har du også behov for å koble av da er det ikke alltid lett å vite hva som passer deg, men her kommer vi inn. Dette finner vi ut av sammen. Vi skal også være et sted hvor kunden skal føle at de er godt ivaretatt. Vi har gode samarbeid med andre behandlere som gjør at du som kunde alltid kan føle at du er i de beste hender, og ikke minst får de beste priser. En utfordring er aldri for stor for oss. For vårt mål er å hjelpe deg. Hos oss kan du være trygg på dette. Vi blir raskt kjent med din kropp for å kunne tilby deg riktig behandling.

Vi kan også skreddersy behandlingen eller tilpasse behandlingen etter hver behandling du har. Sammen finner vi løsninger. Kanskje har du behov for en behandling eller flere. Når du har en plan er det lettere å bli kvitt “problemet”. Våre behandlere har lang erfaring med dette, og det skal være minst mulig stress for deg som kunde. Vi ser raskt hvordan vi skal behandle din kropp, og hvordan vi skal hjelpe deg med dine problemområder uten at dette går utover din tid hos oss selvfølgelig. Prisen er det samme.  

Det er også mulig å ta behandlinger kun for velvære.

Ring Proffmassasje idag eller Chat med oss om du har spørsmål. Ikke nøl med å ta kontakt. Vi er tilgjengelig for spørsmål hver dag fra kl. 09.00 til 22.00.

Vi har alltid en behandler som er klar til å ta i mot dine henvendelser.

Vil du lese mer om fordelene med massasje fra oss >>

Eller kanskje forskning kan overbevise deg?

For våre referaner