Fot- og hodebunnmassasje

Hodebunnmassasje, fotmassasje eller begge deler

Fotmassasje

Fotmassasje fra Proffmassasje er en fantastisk måte å unne seg litt ekstra i hverdagen, i tillegg er det mange helsefordeler med en god fotmassasje.

  1. Forbedrer blodsirkulasjonen
  2. Hjelper kroppen å slappe av
  3. Fremmer bedre søvn
  4. Lindrer smerter i kroppen
  5. Forbedrer humøret og bekjemper depresjon
  6. Gjør føttene sunnere
  7. Lindrer hevelse (ødem)

Føttene våre, som bærer vekten av hele kroppen, tillater bevegelse og gjør mye arbeid. Likevel er de den minst bortskjemte delen av kroppen. For å skjemme bort føttene og holde dem sterke og fleksible, er fotmassasje fra Proffmassasje et godt alternativ.

Det antas at hver del av foten er koblet til en del av kroppen. Hvis sårhet kjennes i en bestemt del av foten, er teorien at den tilsvarende delen av kroppen har et problem. Vi i ProffMassasje tilbyr fotmassasje for å behandle problemet. Regelmessig massasje forbedrer sirkulasjonen, stimulerer muskler, og reduserer spenninger. Føttene dine jobber hardt for deg hver dag. … Akkurat som nakke, rygg og skuldre, kan føttene dine også dra nytte av regelmessig massasje. 

Så hvorfor er fotmassasje så viktig?
Det forbedrer blodsirkulasjonen. Når vi masserer kroppsvev hjelper det å stimulere blodstrømmen til den delen av kroppen. Det er grunnen til at regelmessige fotmassasjer kan være spesielt gunstige for de som lider av sykdommer som begrenser blodstrømmen, som for eksempel diabetes.

Fotmassasje er ikke bare en luksus, men det har mange helsefordeler. Så unn deg en ordentlig fotmassasje fra Proffmassasje i dag!

Proffmassasje

Bestill din fotmassasje

Fotmassasje kan også kombineres med din skreddersydde massasjebehandling eller sammen med hodebunnmassasje.

Hodebunnmassasje

Hodebunnmassasje kan redusere stress og øke humøret.

Stress hindrer dessverre kroppen i å fungere ordentlig. “Massasje i hodebunnen øker produksjonen av serotonin, en kjemikalie i kroppen din som øker humøret, Hodebunnsmassasje stimulerer blodstrømmen til og fra huden. Dette øker oksygentilførselen, hjelper lymfedrenasje og forbedrer hudens smidighet.

Ved å ta dype åndedrag under hodebunnsmassasjen, vil du forbedre effekten av massasjen på grunn av økningen i oksygenstrømmen i kroppen.

“Hvorfor er hvordan du puster viktig?” Dette er gunstig fordi en økt mengde oksygenstrøm fører til en økt blodstrøm, slik at cellene kan fungere på sitt beste.»

Lettelse av hodepine/migrene
Hodebunnsmassasje kan bidra til å lindre spenningshodepine, og migrene Hodebunnsmassasje kan også bidra til å lindre symptomer på migrenehodepine hos noen individer.


Økt sirkulasjon til hodebunnen
Hodebunnmassasje er med på å forbedre blodsirkulasjonen til hodet og ansiktet. Økt sirkulasjon ved hårrøttene kan fremme sunn hårvekst. Hvis det brukes olje til hodebunnmassasje, kan det også bidra til å bli kvitt flass. Bruk av olje i hodebunnen kan også bidra til å forhindre ny flass.

Følelse av velvære
Hodebunnmassasje føles bra og kan hjelpe deg med å føle deg mer avslappet og innholdsrik.

Bedre søvn
De som lider av søvnløshet kan finne lettelse fra å ha en hodebunnmassasje. Mange sover bedre når de har regelmessig massasje, med forbedring i både å sovne og å sove. Motsatt kan hodebunnmassasje også hjelpe de som er utmattet til å føle seg mer energisk.

Mange gode grunner til å unne seg en fot og hodebunnsmassasje fra Proffmassasje. Ikke bare er det fantastisk godt, men det er godt for vår helse også. Hva er vel bedre enn det?

Bestill din hodebunnmassasje​

Hodebunnmassasje kan også kombineres med din skreddersydde massasjebehandling eller sammen med fotmassasje.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Flere innlegg

Send oss en melding